Take My Heart
Mrs Faizal sudahhhhhh
January 19, 2017 • 9:54 AM • 0 comments


Assalamualaikum

Alhamdulillah tanggal 16 Disember 2016 merupakan tarikh yang teramat amat amat bermakna untuk aku selepas bermacam macam dugaan nak bernikah datang selama 2 tahun. Phewwww! *kesat peluh*

Sepanjang buat preparation tu biasa lah untuk orang kalut dan gelabah macam aku, semua benda jadi tak kena. nak pulak diri sendiri ni cepat beno nak naik angin kekekekeke kesian mami abah sorryyyyy love you mami abah. Banyak jugak la berhabis duit tpi takde la sampai RM20k. Walaupun dah cuba banyak nak berjimat cermat, nak jugak belas belas ribu habis hmmmmmm tapi takpe yang penting halal dah.

Baju nikah aku from QAIRYS HIJAB. Butik online yang custom made. Bagi je kaler apa nak then dorg jahitkan. Masa aku nk tempah dulu aku mintak kaler khaki. Dapat kat depan mata jadi kaler tak lawa sangat meroyan 2 hari tengok baju nikah tak lawa TT______TT lepas tu request dia tukar kaler lace sebab tenggelam habis baju nye tak nampak seri and tak nampak macam nak nikah sobs sobs.

Taraaaaa ini lah dia baju nye. simple sangat saya suka!

Tengah nak lafaz akad. heuheuuuu love you incik suami!

Maka secara rasmi, Jumaat selepas asar, halal sudahhhhhh saya untuk awak ye inche faizal. Hehe lepas je akad solat bagi mas kawin semua, balik tu tak rasa lagi macam ada suami. Rasa biasa biasa je macam single lagi. Padahal dah kena dengar semua cakap suami dosa dosa semua suami tanggung dah hihihi kita ni dah la keras kepala amat

Semoga perkahwinan kita kekal sampai Jannah, rumahtangga diberkati dan dirahmati Allah sentiasa insyaAllah ameennnnnn. Dan jugak dapat baby yang comel comel!





|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip