Take My Heart
Randomly ...
January 25, 2013 • 11:14 AM • 1 comments

Assalamualaikum.

*muka sembap baru bangun tidur terus mencapai laptop*

Idea tiba tiba menerjah otak sebab tu tangkas dan laju buka laptop. Ohh! Lupa pulakkk. Hai koranggggggggggg! *lambai tangan* Maap ler dah lama tak hapdate blog. Busy sangat T_T

Dalam sedar tak sedar kan dah bulan ni dah bulan kedua dalam semester ketiga aku. Tak sedar masa berjalan dengan sangat cepat. Tak sedar dah masuk sem 3. Sem depan masuk sem 4, practical and tinggal sem 5 je ada dekat Dungun. Then sem 6 practical lagi then grad. Allahu ...


 Semester 1 


 Semester 1


 Beberapa jam selepas pendaftaran. This is super sad man! Walaupun di sogok dengan wang ringgit, guwa tak rela berjauhan u_u


 Semester 1 lagi. *masih dalam proses suai kenal*


 Semester 1. Masa ni semua masih lagi kurus dan fresh :D


 Semester 1 lagi


 Sama semester jugak


 Kawad Kesatria


Masa muda remaja



Okay rasa nya semua gambar masa semester 1. Mana gambar semester 2 and 3? Teheeeee ^^ saja taknak letak sebab gambar masa sem 1 la best. Zaman semua masih lagi skema, baik baik, perangai sebenar tak keluar lagi. Semua best masa zaman nie :3 Jadual pun tak pack sangat pastu boleh relax2 sikit.

Masuk sem 2 dengan sem 3, sangat penat. Sem 3 sangat penat. Kitchen 2 hari, serving class sehari means 3 hari berturut2 .. Setiap hari, kelas aku start pukul 8 sampai 6 petang. Kalau ada gap pun sejam dua je. Hehsss penat T____T Tak sabar nyaaaaaaaa nak grad .. till then guysssss





lots of love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip