Take My Heart
First experience!
November 12, 2012 • 4:13 PM • 2 comments

Assalamualaikum.

Berzaman punya hari baru sibuk nak cerita harini. Punya lah malas si sarah ni -__-"

Ehem, malas pulak rasa nak meleret-leret menulis. Bukan engkau orang baca pun. Jadi baca saja lahh gambar-2 yang 'ditulis' ni sampai khatam ye. Ohh btw Sabtu haritu pergi event GenH STS. Mula-2 punya expectations *mesti ramai sangat orang nanti*. Sekali dah masuk, jumpa macam-2 orang dari pelbagai IPTA dan IPTS! IT WAS AN AMAZING AND ENERGETIC EVENT EVER !!! *uhuk uhuk, terover pulak*



Speaker masa haritu adalah Mbak Sisca, seorang yang terlalu tabah untuk mencari sesuap nasi. Subhanallah, menangis dengar cerita beliau. Rumah berlapikkan tanah, berdindingkan nipah beratap rendah. Sekarang Mbak Sisca ada rumah banglo moden yang besar!


Your success is only limited by your own imagination and your hard work - Mark Hughes


With Kak Amalina Peter. Bakal President Team nie. Teheeee :>


Kak Maryam Izzati. Sebelum datang event memang nak sangat jumpa dengan 2 orang kakak cantik nie :) Kak Maryam roomate Kak Amalina masa belajar dulu.


Meeting dengan team. Kita ahli baru jadi dengar je lah apa yang mereka cakap :D


Aina Nadirah. Never fail to give me support! Thank youuu :)


Sesiapa yang nak join bisnes herbalife atau cuba produk herbalife, call me or email me at ANYTIME! InsyaAllah akan cuba jawab sebaik mungkin. Sooooo, apa tunggu lagi?





lots of love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip