Take My Heart
This is the part of me! (entry bergambar)
September 20, 2012 • 8:27 PM • 1 comments


Assalamualaikum.

Finally segala assignments, test, event dan sebagainya dah pun habis. Lega nya! Terasa batu kerikil yang berat atas bahu ni dah kembali ringan. Pheww. Final exam pun semakin dekat maka haruslah struggle sekuat2nya!



Semester depan duduk kolej pulak T_T Lepas tu nanti dah tak dapat nak gelak2 dengan min ngan kikie lagi dah. Tak dapat nak bergossip lagi dah. Bangun tidur celik mata je nampak kikie dengan min. Nak tidur pun tengok muka kikie dengan min dulu. Sedih la macam nie kalau tak berpisah walaupun sekadar berpisah tempat tinggal :'(



♥ ♥ 



Gambar di atas adalah hasil titik peluh bersungguh2 menjadikan gambar ni menjadi gambar candid. Min dipaksa untuk senyum dan ketawa fake sefake fake nye! *bahasa melayu apakah?*




Masih juga dalam usaha membantu Min men'jelly'kan badan nya dan akhirnya menjadi ! Gambar kita semua cantik kan uolls :P



i you guyssssssssss ;*



Korang selalu bagi nasihat kalau aku ada masalah terutama sekali kawan yang sorang tu. Selalu bagi advice apa yang baik apa yang tak baik sebab aku pun tak berapa nak baik sangat kan :P Selalu push aku bilamana aku malas nak ke kelas! Nanti tak dapat nak dengar Kikie kejut lagi pagi2 before nak g kelas. Waaaa sedih! TT_________TT



Scene pantai dimana cuaca sangat terik terasa kulit dibakar macam udang bakar lagaknya. Tapi tetap maintain comel kannnnnnnn. ihik! 





Korang, nanti tak dapat lah nak bergelak2 bila buat2 'peluk' tu. Tak dapat lahh nak bergossip dalam van bila nampak abang mie kan kan kan. Lepastu nanti bila aku dah duduk kolej, tak dapat nak tengok muka korg dulu sebelum tidur. Nak buat sesi meluahkan perasaan sebelum tidur. Ketawa macam orang gila macam besok takde kelas. Tak dapat nak berkaraoke lagi bila ada masa free. Sedih nyaaa. Serious! Sebak pulak bila menaip. Setiap kali lepas makan je kita lahh orang last sekali bangun dari meja makan sebab dok sibuk sangat bersembang tak ingat dunia. I will miss the memories that we had among this semester  :)




lots of love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip