Take My Heart
Open House Culinarians :)
September 16, 2012 • 1:44 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Untuk seminggu sebelum ni, terlampau busy tiap2 malam balik pukul 12/1 *cabut tudung masuk bilik air keluar bilik air naik katil berdengkur* Event futsal selama 3 hari, gotong royong untuk open house KI. Terasa lifeless seketika -__- Mujur ELP tak payah buat ^^

Alhamdulillah! Event Open House Culinarians utk KI 2 hari lepas berjalan dengan lancar sempurna dan happening tak ingat ;) Thanks to guest yang datang. Lepas nie boleh lah pergi kelas serving dengan hati yang gembira sebab dah berjaya anjurkan event 'besar' \^^/


 Le prepareation of the day//


Le prepareation of the day 2//


 Tangan yang bertungkus lumus menggoreng ayam untuk dijadikan bahan santapan. Yummy !


 Hasil yang terjadi bila ahli-ahli culinary memasak. Itu lah motif utama amik bidang nie kan :P


Bila dah siap semua nie, terasa dalam mimpi lepastu terjaga kena cubit dengan kawan then kawan cakap 'bangun! ini dunia realiti'. Tak percaya we manage to organize our own open house. Biasa mak dengan ayah je yang organize. Heheh. Ok now let the pictures talk :)


Le girls side. Cantik cantik mereka ni yee :)


 Seeeee, aidie pun datang! Ingat senang nak ajak artis nie datang?!


Rumour has it. Oh! *caption takde kaitan*


Kim, Faiz and the rest :)


 Bila si Puyie sign contract buat iklan gigi.


Yasmin and Kikie


 Tukang menghabiskan makanan yang terlampau banyak tak ingat. Thanks for coming!


Habis nya makanan maka habislah open house menjadi close house. Sekiannn zzz


Walaupun pada akhirnya semua orang stress, penat, mengantuk, marah tahap max tapi semua nie lah yang menjadi kan dorang rindu bila masing2 dah grad dan bawak haluan masing2. Apa apa pun, saya sayang mereka! Bergaduh itu adat. Sedangkan dengan adik beradik pun kita bergaduh, dengan kawan kawan apatah lagi. Muka2 ini laa yang kita kena hadap sampai final sem kan :) Goodjob guys for the event ;)


Love you guys!




Lots of love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip