Take My Heart
Crystal In Memory U_U
September 6, 2012 • 12:40 AM • 0 comments

Assalamualaikum.

Hari ni dapat berita yang mengejutkan selepas speaking test French and Bel. Min (le bestfriend) bagitau yang Crystal dah mati. Hm sedih :'( Puasa minggu kedua (after she delivering her babies) Crystal dah start sakit. Hidung dan mulut dia membengkak. Mula2 rasa macam tak melarat pun and rasa macam nanti okay la tu ..


Crystal with Edward ...


Time cuti raya, tinggal kan Crystal and Edward dekat rumah Puyie. Bila Puyie hantar balik Crystal, hidung  dan mulut dia makin teruk. Makin besar dan nampak terseksa sangat. Nak bawak pergi vet tak mampu u_u

 I do miss her soo much. I really really do Crystal sebab awak tak pernah nakal. Tak pernah buat kerenah yang macam2 thus senang nak jaga. Rindu nak main usap usap telinga, rindu nak belaibelai, rindu nak tengok Crystal tidur atas riba Eja, rindu nak tengok Crystal main lari2 dalam ball. I miss youu :'(


Kalau usap usap macam ni mesti duduk senyap jerr ^^


RIP Crystal. No one can replace you. I miss youuuu!







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip