Take My Heart
Entry tak bermoral.
August 24, 2012 • 5:04 PM • 0 comments

Assalamualaikum.



Hi thereeeee! *sambil lap habuk dan sawang pakai bulu ayam* Rindu nyaaa dekat blog yang dah berabad tak di update bagai tiada tuan. Ibarat hantu raya mencari tuan *tetiba*

Macam biasa, setiap kali nak update blog je mesti akan stuck di tengah jalan sebab idea main ice water -.- Ini pun sangkut lagi ni taktau nak update entry pasal apa. Nak cerita pasal raya ... Macam takde apa nak diceritakan. Malas satu hal lagi. Heheh :>


*terselit satu gambar :P


Btw, besok saya dah pun berangkat pulang ke rumah kedua di Dungun negeri 'tercinta'. Rasa macam tk puaaaasssssss nak bercuti. Sangat! :( Naik cuti ada 3 assignments yang perlu diselesaikan dan dipresent kan. Campur kelas repeat lagi. How I wish I can stay at home doing nothing while money fall down from the sky u_u

Baju Bollywood untuk dinner pun tak carik lagi sedang kan ada persembahan yang perlu ditayangkan kepada umum. Cehhh ^^ Memandangkan pitih masih lagi menjadi masalah utama saya sebagai student maka terpaksalah pakai dress sem lepas yang langsung tak kena tema. Sobs sobs TT_____TT

Raya keempat kami semua berangkat ke Bernam jaya, Penang konon nya untuk attend wedding anak lelaki kawan baik mummy, Auntie Ida masa dekat UK dulu. Lastly tak jadi pun sebab khamis abang kimi dah start kerja and macam tak best la kalau kurang sorang ahli kan. So abah decided to come one day before the wedding. Alaa kira macam beraya rumah Auntie Ida lah.

Pelamin dan meja makan beradab tersangat lah cantik. Belum tengok bilik pengantin ditambah pula dengan rumah Auntie Ida yang ala ala english style. Concept yang dibuat juga bertemakan English Garden Wedding. Balik dari rumah Auntie Ida dah mula pasang angan2 nak kahwin bertemakan English Wedding Garden. Heeeee *sengih tunjuk gigi*


Selamat Pengantin Baru buat Farizi (baju kuning) and Shafieza. Semoga berkekalan hingga akhir hayat ;)


 Tiba-tiba muncul entah dari mana buat sketsa syok sendiri. Ihik \n_n/


Lots of love ..




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip