Take My Heart
C OMI NG N EX T :)
May 6, 2012 • 12:20 AM • 2 comments

Assalamualaikum.

Since saya suka bermake up sejak form 2, maka nak kongsi minat saya tu dengan gadis gadis yang suka kan make up jugak. Saya akan share tentang jenis jenis make up yang saya guna. Jenis brush yang sesuai untuk sesetengah make up. Just wait for the next entry okay. Ouhh for this and next entry, ianya hanya untuk gegirls sahaja. Sorry yaa boys :) Untuk boys nanti saya buat entry pasal kaum korang ;)










|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip