Take My Heart
Entry kali ni serious macam blogserius
April 16, 2012 • 11:02 PM • 1 comments

Assalamualaikum.

Itu hari pergi amik adik dekat asrama. Near Taman Maluri, KL. I was very shock dengan kemajuan yang terlampau maju dekat KL tu. Bukan kemajuan dari segi apa sangat pun. Setakat bangunan tinggi2 yang manusia panggil KONDOMINIUM tu, bersepah dekat KL! Siapa yang nak duduk sebenar nye kalau bina banyak2? Dah lah mahal macam harag cincin :P Ini nasib baik baru macam nie. Buat nya KL 1 hari nanti macam Bandar New York? Saya tak kan datang KL lagi dah. Hihi.




This is what I mean. Dulu when I was kid, selalu pergi KL dengan family. View from atas ni, dari jauh terang2 nampak Menara Berkembar Petronas kebanggaan Malaysia tu. This what I mean dalam status FB saya. Macam dinding.

Saya tak kata kemajuan tu tak berguna. Kemajuan negara sangat berguna supaya negara lain tak pandang rendah terhadap negara kita. Even sekarang pun internet dah menjadi keperluan disebabkan kemajuan tu tadi. Tapi biasa lah, setiap apa pun mesti ada baik dan buruk. Terlampau maju sangat pun tak elok jugak kan.



Siapa lah yang nak duduk dekat kondo mahal tu? Sampai dah tak nampak langit yang cantik tu haa. Haishh, malas nak comment lebihlebih. Orang kita ni tak boleh nak cakap sikit pasal benda2 yang berkaitan dengan negara sendiri. Bila cakap jer, ada lah sejuta pendapat nak dihujahkan. Sampai bergaduh2. Saya pun kadang2 tak faham =='

Ouhh btw, saya tengah mengalami krisis pekerjaan sementara. Macam ayam tak bunyi dia? Terima kasih kerana setuju :| Fine, till then guys. Drop your comments yaa :)


Say hi to Crystal tooo :)





|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip