Take My Heart
when one heart divide into two :P
March 30, 2012 • 3:49 AM • 1 comments

Assalamualaikum.




Heeee, lama dah tak update :) Tinggal 1 lagi paper before saya balik jumpa mami tersayang. Seriously rindduuuuuuu!

Dulu masa zaman sekolah menengah, biasa lah kan remaja baru nak up. Semua benda baru nak dicuba. Orang pakai phone, kita pun sibuk nak pakai phone. Orang ada mp3, balik rumah menangis hentak-2 kaki mintak kat mak nak jugak mp3 tu. Orang bercinta kita pun sibuk nak bercinta.




Masa zaman sekolah dulu, kantoi dengan parents yg saya ada pakwe, pergh! bukan main marah lagi. habis kena sembur sebulan :P Then one day tu time kitorg tengah lepak-2 depan rumah, mummy cakap macam ni "tak payah lah bercinta dulu skrg. Nanti kakak masuk U, lagi ramai yang hensem. Pandai-2 lagi. Ini baru kat sekolah, belum terjamin lagi masa depan dorg". Okay sepanjang 5 tahun tu tunggu lah kan bila nak masuk U. Nak cari calon kata nye. kan dah dapat green light. hehe

Dah masuk U pulak memang ramai jejaka yang hensem dan pandai. Harus lah pandai kan, result masing-2 punya lah gempak ==' terasa kerdil pulak :P Err and I'd crush on this one guy :) Hey, dia pandai main gitar! I am so in love dekat lelaki yang pandai main gitar sebab for me lelaki yang pandai main gitar sangat romantik. Playing guitar infront of his lover *melting*. Like seriously! 'takde gitar, gitarlolipop ade' ^^




But you know, tak semua orang yang kita suka akan memberi respon yang baik dekat kita kan. Nak-2 lagi kita yang tak cantik nie. Mana orang tu nak pandang kita. Memang tak lah nak dapat respon yang sangat awesome! For me, perempuan yang cantik tu sangat beruntung. Serious say :) Kalau saya cantik, saya dah g ngorat dia! Hehe joking :P

Hmm nak merepek lagi tapi mengantuk dah. Till then yaa guys. xo :*







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip