Take My Heart
We're siblings and we love each other ♥
March 11, 2012 • 11:11 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Sejak kebelakangan ni rindu dekat zaman dulukala. Entah kenapa entah.




Oh, adik saya yang kecik dah masuk sekolah rendah in standard 1. Rasa macam baru semalam je dia lahir :P Rasa macam kejap je bermanja-2 ngan dia macam budak-2. Sekarang dah tak boleh nak treat dia macam baby. Nanti kang dah besar, senang-2 pijak kepala orang kannn ^_^

I even didn’t realize at all yang kitorg adik beradik dah tak duduk dalam 1 rumah. Ada pun 2 minggu sekali bila masing-2 balik dari asrama. Cuma abang saya jarang sikit balik. Yelah, student poly kan. Saya pun taktau nak describe how close we are tu macam mana. I think dulu lagi rapat kot sebab semua ada dalam 1 rumah. Sekarang nak rapat macam mana bila semua takde kt rumah. Asrama pulak, orang yang paling dekat ialah kawan jadi mesti lah kawan diberi priority yang lebih ==’ Sekarang tinggal my mummy ngan adik kecik je kt rumah.

*betulkan rambut kejap*

Takley imagine benda tu jadi terlalu cepat. Tahun ni pun last year adik saya form 5 tu nak habis sekolah. That means 3 orang anak isma suryani dah habis sekolah and ada lagi 3 org yang still in school.

Lepas tu lepas tu, tak dapat bayangkan lagi bila semua dah kahwin nanti. Are we still close like we used to when we were young? Are we still can gather again when we are soo busy with our job? Engineer, chef, lecturer, teacher .. Itu belum bila dah anak. Mesti busy dengan anak-2 pulak *tersedak air liur* Dah keluar pulak alasan tak boleh jenguk mummy dengan abah *trollface*

And how bout my parent’s life? Mesti  diorang sunyi without their childrens besides them. Memang ibubapa nak kan yang terbaik untuk anak-2. Tengok anak-2 berjaya di masa hadapan adalah impian setiap parents. Jadi setiap apa yang kita laku kan, memerlukan pengorbanan yang terlalu pahit untuk di telan tapi manis untuk dikecapi  And you guys know what? Hopefully I can pay back what they had done to me. I really hope that ;(


(click to enlarge)









|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip