Take My Heart
Sorry I'm late :)
March 10, 2012 • 10:58 PM • 0 comments

Assalamualaikum.


Saya guna aku. Chill !

Berzaman dah rasa tak update belog. Followers pun dah tak reti nak naik-2 sebab owner belog pun malas tahap gaban nak hupdate. Actually bukan lahh malas pun. Takde idea nak update pun merupakan salah satu faktor utama belog semakin berhabuk.

Okayy since aku dah berzaman tak update maka nya a week before aku ada update status dekat efbee. Aku cakap dah takde idea nak menulis belog and aku suruh followers aku kat efbee tu bagi idea.

Suddenly ade pulak seorang hamba Allah ni bagi idea yang aku rasa, bongok nya lah aku sebab tak terfikir pun nak tulis pasal tu. Terserlah pulak :P




Soo, hari ni nak cakap pasal kenapa nickname belog aku GITARLOLIPOP. Cuba suruh Mr. Google search gitarlolipop. Jumpa tak aku? haha okay tak lawak *_*

Tak silap time tu aku tingkatan 3 dimana tahun yang penting bagi seorang student yang bakal amik PMR tapi aku ngan kengkawan still lagi lagho tak ingat dunia. Bebudak baru nak remaja :> 2 3 hari sebelum tu member-2 aku plan nak g makan KFC kat Rawang tu.

Kumpul duit sehari RM2.00, 5hari dah RM10.00. Happy kemain ah tak sabar nak g makan fastfood tu.

Besok nya pergi KFC kt Rawang and jenjalan kat Giant. Dalam Giant ada Popular Bookstore. Masuk lah konon-2 nak cari buku rujukan padahal masuk lane novel -.- Aku tengok-2 buku kat situ sampai lah mata comel aku ni tertancap dekat satu tajuk yang aku rasa macam ‘wow! Tajuk novel takley blah doe’. Time tu feveret candy aku Lolipop. Zaman tu pulak zaman gig, zaman jamming. Time aku tingkatan 3 nie lah bermacam-2 band indie sibuk nak famous. Hujan lah, Bittersweet lah, Yuna lah, entah apa lagi entah aku pun tak ingat. Drama ngan filem indie ’KAMI’ tu pun tengah jadi trend jadi dalam kepala otak aku terbayang, cool nya lah makan lolipop sambil main gitar. Hey! Ini imaginasi seorang budak yang belum matang eh. Sila jangan ketawa secara melampau *rolling eyes*

Point dia, aku jadi tertarik nak amik nama GITARLOLIPOP tu sebab jalan cerita dia macam ada sangkut paut dengan kisah silam aku J Itu je. Dari myspace, pergi facebook sampai lah blog, aku still nak guna nama tu ^_^ Tak kisah lah macam budak-2 pun janji aku suka J Tapi sekarang untuk facebook aku dah tak guna gitarlolipop. Aku just guna gitarlolipop untuk edit gambar sebagai signature hakcipta terpelihara. Haha :P Soo kalau still tak faham kenapa aku guna gitarlolipop sebagai nama blog aku, comment je. Nanti aku reply. Till then guys! xoxo









|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip