Take My Heart
When Realiti Konspirasi mampu membuat theDIARY cair macam aiskrim \^^/
February 11, 2012 • 9:46 PM • 2 comments

Assalamualaikum.

Pandai-2 la baca sendiri. Guna teropong ke :> Even reply ';)' je pun dah termimpi-2 xD


Actually kerja stalk-menstalker orang ni dah lama saya jalankan sekitar pertengahan tahun 2010. Nak jadi kan cerita, saya suka amik tahu pasal kisah hidup orang sebab for me, learn from what you see. Ada kisah hidup suka, ada kisah hidup duka. Semua tu saya jadi kan iktibar. Baru terbukak sikit kepala otak nie kan. Sampai lah suddenly one day saya terjumpa satu blog ni di mana bagi saya tersangat lah menarik tertarik tak sampai debomb :P

Encik Realiti Konspirasi seriously berjaya buat saya tak study, tak makan, tak mandi, tak tidur. Okayy itu tipu! Dia sangat macho lahhhh

**********

Apa yang best sangat belog En. Realiti Konspirasi tu?
Belog mamat macho yang dah ada awek ni tak best pun tapi mampu buat korang leka lagho dan sebagai nya.


Hensem ke En. Realiti Konspirasi tu?
* Dia tak hensem tapi dia macho :> Tapi sayang dia dah ada makwe. Pada pandangan peribadi saya yang dah tak peribadi ni, perwatakan dia semacam mampu buat mana-2 perempuan cair macam aiskrim ^_^

En. Realiti Konspirasi kenal kau ke Sarah?
* For sure lahh dia tak kenal saya sebab saya tak femes macam dia. InsyaAllah kalau David Teo nak amik saya berlakon, nanti saya jadi femes and dia pun kenal saya :>

**********

Orang yang ada hati dan perasaan je yang mampu baca belog dia sambil ketawa guling-2 sampai China :> Ouhh btw he's a genius. Not really genius macam Einstein tu tapi dia mempunyai pemikiran yang terlampau luas sampai kadang-2 dia berfikir di luar kotak. Fikir something yang orang tak terfikir then bila baca blog dia baru macam 'eh a'ah kan. betul jugak tuu'. Budak science kan .. Belajar pun sampai Jepun sana tuu. Bila jauh perjalanan, luas lah pemandangan maka otak pun berkembang lebih daripada biasa.

Ini pulak selingan nak bagitau awak-2 semua yang saya excited terlampau sebab dia reply comment saya. Hikhikhik :>





Yang sikit tu lahh perlu di uar-uarkan :D







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip