Take My Heart
Mencari kasih dekat Teluk Cempedak :P
February 4, 2012 • 5:57 PM • 0 comments

Assalamualaikum,




Semalam dan kelmarin saya beronok-2 dengan kengkawan saya sebab saya pergi buat assignment dekat hotel Kuantan. Habis je saya dan group saya interview dengan Encik Chinese tu kitorang terus pecut kereta laju-2 pergi Impiana Hotel and MS Garden hotel. Seriously semua hotel pun cantik dan ada keunikan tersendiri. Rasa macam nak kawin dengan owner hotel pulak supaya boleh tinggal dalam hotel. Tssk.

Ouhh btw, makin lama saya notice yang kelas kitorang makin rapat. No more gap macam dulu-2, no more perasaan tak sesuka sesama budak kelas. Everything is going perfectly great! Seriously I feel like we ARE one family. Tengok budak kelas mandi pantai macam tak pernah jumpa pantai while me and Puyie lepaking together. Kalau lahh lengkap 1 kelas pergi Teluk Cempedak sesama, mesti best! Menangis kegembiraan saya taukk. Act, sepanjang 18teen years hidup, saya tak pernah alami pengalaman yang sebegini. Even budak kelas masa sekolah menengah pun takde macam ni. Ni yang dah mula jatuh hati dengan classmates HM115 nie :P Okay lahh okay lahh. Tengok sendiri ni :))




In front of Mesra Mall, Kerteh.

At Eastern Pavillion Hotel <3

Dua gambar di atas ialah one of 12 pavillion yang ada dekat hotel ni. Semua pavillion was named by our own state. Negeri yang takde dalam ni is Sarawak and Wilayah Persekutuan. Setiap pavi state ade keunikan dye tersendiri. Pavi tu sendiri di bina mengikut culture setiap negeri sebagai contoh Negeri Sembilan. As you all know, rumah dekat Negeri Sembilan orang panggil minangkabau kan? haa macam tu lahh bentuk pavi tu. Tengok sendiri lahh. Tak reti nak explain guane :P








Yang ini saja nak menggedik sebab saya memang gedik tak ingat dunia perasan comel :P

Dah macam kat oversea punya hotel :D

Finally we done with our assignment. The best assignment vacation ever! After this we're heading to Teluk Cempedak :))

At Teluk Cempedak with Angah. Along takde xD

The 3 musketeerssss ^_^

One of the monkey named Bubu. Dayat bagi nama untuk bestfriend dye. Soo sweeet :)
Gather sekejap dekat Mcd Paka nak balik sekali dengan Raziq sebab dye bawak 3 puteri pergi buat assignment jugak :)



Kalau macam ini untuk 2tahun setengah yang akan datang saya rela. The greatest awesome fabulous incredible classmates I ever had. you guyss xoxo


cuti semester plan kitorg nak pergi pulau pulak. Hopefully everything is going fine :)






|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip