Take My Heart
Semakin berani berahi
January 27, 2012 • 11:30 AM • 0 comments

Assalamualaikum.




Dasat nau tajuk entry :P Hello guys! How are you? Macam biasa lahh kan mintak-2 sihat selamat sejahtera :) Hampir DUA bulan saya merantau negara orang. Hampir DUA bulan saya mengejar cita-2 saya. Hampir DUA bulan saya belajar pahit manis pengalaman tanpa keluarga dan alhamdulillah saya masih lagi kuat terima dugaan cuma adakala saya tersungkur tanpa ada sesiapa pun yang datang memberi dorongan.

Ohh! Baru-2 ni saya tengok Super Junior. Fitri lahh ni cikgu nya. Tiba-2 dah jatuh hati dekat Siwon dengan Hyuk Jae :P Siwon tetap di tulang rusuk kiri xD Ktetiba dah merapu merepek meraban. Setelah 1000 tahun saya menyepi dari dunia blogging, alhamdulillah baru hari ni dapat hidayah nak update pakwe kesayangan. Sorry lahh ye, bukan busy bukan body, bukan sibuk. Masalah nya ketandusan ide nak menaip. Update entry bukan hanya sekadar nak cukup kan syarat sebab dah lama tk update, kalau isi pun ke laut, jadah apa pulak ye dak?




And baru-2 nie lappy pulak masuk virus maka pengetahuan untuk reformat lappy teramat diperlukan. Rugi pulak tak belajar cara2 nak format lappy. Hantar kedai beribu pulak duit terbang -.- Jadi sesiapa yang tahu nak format lappy do inform me yaa. Seminggu menangis menatap lappy kesayangan :'( Lots of love







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip