Take My Heart
InsyaAllah one day saya jadi superman :P
January 10, 2012 • 8:11 PM • 0 comments


Assalamualaikum.

Tak semua yang kita nak kita akan dapat. Tak semua mimpi kita jadi kenyataan. Belajar terima kenyataan, belajar dari pahit manis pengalaman, belajar jadi seorang yang kuat semangat. Belajar jadi seorang yang tak gentar terhadap cabaran. Belajar berdikari supaya orang tak senang-2 pijak kepala kita. Hari-2 saya berdoa semoga saya dapat jadi seorang yang tabah dalam menerima dugaan tanpa ada sesiapa di sisi saya.

Segala benda yang melibatkan hati, susah sangat nak jumpa jalan penyelesaian. Why should we have heart? Ada je manusia yang takde hati dan perasaan. Yang berhati baik jadi sensitif pulak. Yang berhati keras boleh jadi terlalu zalim. Saya pun tak reti nak terangkan definisi yang tepat tentang hati. Tentang perasaan. Fatin selalu cakap, hati kita lahh yang paling penting sekali nak di jaga dari hati orang lain. Jaga hati kita macam jaga kaca. Jangan bagi dia calar, jangan bagi dia rosak, jangan bagi dia pecah. Hati orang lain letak kat nombor 2. Tapi sampai pulak hati kita nak biar dia terasa. Well itu adalah salah satu perangai saya yang paling buruk sekali. Sibuk nak fikir hati orang dari hati sendiri. Kalau boleh scan hati nie, mesti ibarat kurap plus kayap. Kesian hati kita :’(


Rindu nyerrrr kat classmate :'(


Okayy stop! Entry pendekpendek je sudah lah. Takde makna orang nak baca kalau entry panjang-2. Pendek pun belum tentu orang nak baca :P Till then guys. Lots of love :*







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip