Take My Heart
Infinity heart.
January 16, 2012 • 11:20 PM • 1 comments

Assalamualaikum.

Hari ni rasa macam nak update. Maklum lah, online free ^^ Bila-2 masa pun boleh update cuma penyakit malas takde ubat lagi. Hello guys! Sihat tak? Harus lahh sihat supaya hari-2 boleh datang singgah blog saya :)

Final exam makin dekat walaupun rasa macam lambat lagi. Actully saya rasa macam besok dah final. Final ibarat SPM dan test pulak ibarat trial SPM. Test sangat penting untuk menentukan markah kita untuk gpa dan cgpa. Kalau rendah ingat boleh bangga? Macam-2 subject kena repeat, duit ptptn kena tarik. Mana ada duit nak bayar balik. Setahun kerja kat hotel pun belum tentu boleh bayar balik.


Meet Lily Anj :))

Untuk subject Management, subhanaAllah risau nya saya. Soalan super duper susah tauk! Tengok soalan final exam tahu lepas pun terkebil-kebil mata. I need an expert right now! !2hb Mac 2012 tak lama dah lagi ye. Pejam celik pejam celik je :( Doa kan je lah semoga apa yang saya belajar kat sini bermanfaat serta mampu difahami dan diingati :P Lots of love :*


Smart kaaannnnnn <3







|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip