Take My Heart
Until we meet again :)
December 29, 2011 • 10:42 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Besok saya nak balik Dungun dah. Doa kan keselamatan saya sepanjang saya otw ke sana ye sebab tiket saya pukul 9.00 p.m. Risau nya balik malam sebab bukan boleh agak driver bas tu. Kalau mengantuk tak reti nak tukar dengan orang lain ke, berhenti sekejap minum coffee ke. Serious saya risau :(


K tetiba upload gambar kt tengah-2 perenggan =='


Seminggu saya cuti ada 1 or 2 hari je saya enjoy sangat-2 :)) Jumpa kawan lama is the great moment! Hari-2 lain saya just stay dalam bilik online 24hours like seriously macam orang takde life. Ohh btw, kawan-2 saya cakap saya dah kurus sikit. Wink wink ^^

Okayy saya takde idea nak tulis apa dah sebab otak saya taknak bekerjasama dengan saya. Awak awak semua do have a great day okayy. Kalau ada masalah yang terlampau besar, just face it with a smile. InsyaAllah tak tension sangat :) Once again, doa kan saya okayy. Lots of love :*






|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip