Take My Heart
Unplanned Reunion *korang perlu baca!
December 28, 2011 • 3:30 PM • 4 comments

Assalamualaikum.

Dah 3 entry asyik cakap pasal kawan kenn. Bosan dah nak baca -____- Tapi yang ini you olls kena jugak jugak jugak baca! Tak kira nak paksa jugak korang baca :D

Unplanned Reunion :) Almost 7 years saya lost contact dgn kawan-2 lama saya since saya pindah masa darjah 5. Tahun ke 8 baru dapat contact mereka balik melalui Facebook. K tetiba rasa nak buat majlis keraian untuk Mark :D Saya berkawan dengan mereka since darjah 2. Bila jumpa balik diorang dekat facebook, rindu nya Allah je lah yang tahu. Lagipun banyak gila kenangan dengan diorang masa kecik-2 dulu. Banyak kenangan dengan Fadhilah, Aina kembar, Anis, Fara, Adina and of course you too Shahirah. Gaduh-2 sampai conteng-2 baju guna pensel, gaduh pasal lirik lagu masa nk nasyid. Seriously kelakar! Bila jumpa balik semalam, masing-2 dah lain pada pandangan saya. Everyone are getting prettier! Semua pun terkejut tengok kita >.<

Malas dah nak cerita! Tengok gambar je lahh :-



Seeeee! Nampak sangat excited dah lama tak jumpa. Oh btw, Shahirah yang kanan sekali tu sekarang tengah belajar dekat Universitas Padjajaran, Indonesia amik course dentist :) 


Orang terawal jumpa before yang lain-2 datang. Comel kan kitorang? Tau dahh :D 


When the rest of them coming! Perangai tak berubah-2 ^_^ 


 Meet Adina Yasmin ♥ Seriously Adina makin comel sekarang. Sila lah mengorat :D


Saya pun comel jugak. Nak mengorat pun boleh :D 


 Meet Shahirah, Aina and Adina ♥


 Adina and Fadhilah <3 Okayy Dyla pun makin cantik sekarang! Tapi tak boleh kacau sebab she is taken with token :D


 Just imagine muka budak-2 masa darjah dua dengan sekarang. Jauh beza kan?


 Okayy this is absolutely my favourite pitcha sebab saya comel. Okayy boleh muntah sekarang :P


 Aina! Dari dulu sampai sekarang still lagi active! Terloncat sana sini, laughing like crazy! Ohh I really miss you Aina!


 At Secret Recipe. Masa ni lahh jumpa diorang semua sekali. Shahirah and Aina macam nak bagi surprise jerr :D


 Meet Aina Farzana. Kuat buli orang nie masa dulu-2. Ketua nasyid masa kitorang sekolah agama :)


 At Adina's boutique. Sila lahh datang. Her boutique is soooo pretty! 100% english style ♥


Finally lepas seharian active bersama-2, it's time for me and Fadhilah to go back home. InsyaAllah kalau Allah izin kan, kita akan berjumpa lagi. Cuma cepat atau lambat je :)

It's a long lasting friendship guys! Seriously korang yang terbaik yang pernah saya ada :) Semoga masing-2 akan berjaya dalam setiap apa yang korang buat. Be a great dentist Shahirah! And korang-2 yang lain jugak, InsyaAllah will be a successful person ^^ Ohh and please please please don't ever ever ever forget me! :) Lots of love :*






|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip