Take My Heart
They are awesome!
December 25, 2011 • 12:59 AM • 2 comments


Assalamualaikum.

Actually saya nak cerita pasal benda lain tapi macam terlalu peribadi lah pulak. Bukan lah peribadi sangat pun sebenarnya cuma tak manis lahh kalau nak cerita dekat sini. Kang dikira mengutuk pulak. Tak pasal-2 bergaduh. Ohh! Gitar Lolipop tak suka pergaduhan berleluasa dekat uitm ni okayy ^^

Walau apa pun dugaan yang saya dapat sepanjang kat sini, I have to face it dengan tabah. Kat sini saya takde kawan untuk meluahkan perasaan walaupun perkara kecik. Biasa nya saya akan pendam sampai satu masa saya tak tahan sangat and baru saya luahkan perasaan saya dengan menangis. Sadis kan? :)

Distract! Lari topic pulak. Act 4hari lepas birthday saya and I celebrated it with my awesome friends! Disebabkan dah lama tak update belog sebab busy macam Rosmah sibuk nak pergi shopping sambil buat assignment whatsoever, tk dapat ah nk update selalu. Bila tak update selalu nak menaip pun malas sangat! Jadi, berinteraksi guna gambar je lah kita ^^


Love them <3


Tiramisu cake. Yeayy ^^

Birthday girl mandi tepung and cream cake :P

Munir a.k.a Raja Kapor. Dye teruk sekali kena tepung. Kalah birthday girl :D

Meet Lily anjing :D

Roomate a.k.a my bestie :))

Harus lah faham quality C3 macam mana. So ini lah hasil dye =='

Balance gambar ada dekat phone orang lain lah. Tak sempat bluetooth maka banyak ini je lahh yang korang dapat tengok. Redha je lahh :P Will update more entry. Night peeps :*

Truely Love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip