Take My Heart
Semua orang pun nak wish ^^
December 31, 2011 • 10:08 PM • 1 comments


Assalamualaikum.

11.59p.m, 31st of december please jangan masuk tandas sebab anda akan keluar pada tahun hadapan.

Err, can someone explain that jokes? Saya tak faham :( Heee. Semua orang dekat facebook pun nak wish Happy New Year. Story mory about their azam whatsoever kan. Tak kurang jugak yang beria-ia sangat nak celebrate New Year. Ramai yang berlari-2 sampai berdarah lutut berkejar nak g Dataran Merdeka, i-City blablabla untuk sambut. Time nie hotel-2 even motel pun penuh. Couple-2 semua menghalalkan yang haram. Bulan September pulak ramai anak-2 luar nikah lahir kat dunia. Tak kurang jugak baby-2 yang tak bersalah tu kena bunuh sedangkan baby tu bersalah right? Okayy faham manusia tak pernah lari dari kesilapan.

Soo tell me. What's ur determination? :)) Saya pulak, hopefully tahun depan lebih baik dari tahun nie AND saya berharap sangat saya okayy dekat Dungun dengan kawan-2  Lots of love :*


Hopefully jugak friendship kita kekal sampai syurga ^^





|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip