Take My Heart
Ohh please don't do anything at last minute!
December 4, 2011 • 7:17 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Semenjak dua menjak saya berkecimpung dalam dunia student IPTA nie, semangat tak ingat nak belajar. Lecturer bercakap focus tak tengok kiri kanan. Mata tak lepas tengok muka lecturer tapi apa yang dia cakap masuk telinga kiri keluar telinga kanan soo what the hell lahh kenn perangai macam gitu :P Behave Sarah!

What I want to tell you guys is please please please jangan buat something tu last minute. Means if ada masa terluang sikit tu buat lahh assignment secepat yang mungkin. Ini besok pukul 9.00 pagi nak submit assignment, pukul 8.59 pagi baru nak buat. Macam mana tak kena potong markah? Macam mana lecturer nak sayang? Macam mana lecturer nak bagi high marks? Same goes to you jugak students high school. Ada kan cikgu bagi kerja sekolah? Balik rumah laju-2 lahh siap kan soo that you guys won't feel urm .. korg tk rasa terbeban dengan benda yang korang nak buat tu. Bila bertangguh then asyik pulak berfacebooking, memang lah kelam kabut nak siap kan somethiing tu kann. Soo sila lahh terima advice saya :P

Dalam separa sedar, almost 3weeks saya ada dekat dunia dungun nie. Dalam separa sedar jugak homesick saya hilang macam tu je. Maybe sebab dah seronok dekat sini dgn kawan-2 saya :) Classmates is quiet cooool too cuma ade lah manusia-2 yang bajet kaya tinggi melangit. Konon Dungun ni oldschool, lame, whatsoever lagy lahh. Just terima je lah apa yang ada kan. Kalau tak suka just angkat kaki angkat bontot keluar dari sini. Tak susah right? Okayy fine malas nak cerita pasal itu manusia celah gigi. Cuci lah mata guna eye mo tengok gambar nie :) Enjoyyyyy!



ehem! Chef Sarah :P

Classmates saya! :)






Kualiti phone C3 memang macam nie =='

Konon muka bahagia =='

Seriously budak nie tersangat lah hensem! Untung lahh anak mat saleh :)



Ehem ehem! Retiss :D

But still ! I miss my mummy soo much <3 InsyaAllah kalau internet laju I will update more pictures :)

xoxo
Truely Love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip