Take My Heart
Just for today :)
November 13, 2011 • 1:37 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Takpe takpe. Saya tau awak-2 semua rindu dekat saya sebab dah lama saya tak update belog si jantung hati saya nie. You guys macam 'eh where the hell si gitarlolipop nie haa dah lama tk update belog. dye tktau ke aku separuh mati rindu kat dye' K fine saya tipu. ^_^

Kelmarin dan semalam tersangat lah busy nya menguruskan segala macam dokumen untuk pendaftaran UiTM nanti. Buat medical checkup pun sampai 6jam lama nya. Kena cucuk thyphoid lagy #sadface

Act, the reasons saya tak pernah menulis tentang peribadi saya adalah kerana saya rasa orang takkan baca apa yang saya tulis and tak kan singgah pun belog saya and sangat lah annoying membaca tentang peribadi orang kan. Like luahan hati dan perasaan putus cinta bagai whatsoever. Boring baca benda-2 like that. For me, belog is the only way we express our opinions with some other bloggers kann. K tetiba tukar topik!

TAPI ! Untuk hari ni sahaja saya nak cerita pasal kisah saya :) About how I feel when I've to go far from my family. Harus lah faham menjadi anak dara yang terlalu lama duduk bawah ketiak emak #okayy annoying nak cerita pasal diri sendiri.

Okayy pleasee tell me siapa yang tak sedih bila 18tahun stay dengan mak, sedih ketawa semua sama-2, share some stories then terpaksa pergi jauh? Terengganu dengan Selangor jauh lahh tu. Jalan kaki pun tak sampai-2 lagy :) Just a few days more before I'm going to UiTM. Ya Allah. Makin dekat hari nak pergi, makin sayu hati. Saya tak pandai berdikari macam adik-2 saya yang lain. Saya tak pandai nak uruskan diri sendiri without emak saya. Saya biasa tunggu emak saya balik dari kerja setiap 7 malam. If dia lambat balik, hati dah risau. Seee, how close am I to my mum. Then how can I manage myself if I gotta go far away from her?

'chillex lah sarah. kau dah besar kot. dh 18tahun kena lah pandai berdikari'
'sarah! kau ni manja betul lah'
'ala kau pegy ni sama macam kau g PLKN lahh'

Manusia sedap ah kata begitu. Saya yang menanggung. Okayy it is true saya harus berdikari sebab saya dah besar. But I'm just curios. Macam-2 boleh jadi dekat sana dan jugak dekat sini. Macam-2 benda bermain dalam fikiran saya. I just can't imagine what's gonna happen in future. Pur-leasseeee help me!



Dear family, friends, enemy, teachers, classmates, neighbours .. I'm sorry for what I'd done. Banyak salah yang saya buat. Mohon ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki. Maaf zahir dan batin ^^. Doakan kejayaan saya sehingga PhD insyaAllah awak-2 diberkati Allah hingga akhir hayat :) Aminn ~

xoxo
Truely Love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip