Take My Heart
Apart of being a student and mummy's daughter =='
November 25, 2011 • 3:12 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Sakit nya homesick tu. Dah 9 hari dekat Dungun ni tapi ada lagy homesick tu. Ohmaigaadd! Saya berhati cekal bersemangat waja terpaksa lah tempun semua itu. Satu je yang secara hardcore gila tak ingat saya berfikir. What if I fail? What if I can't live inside for semester two? Nak nangis tokkkk! Itu hari sebelum mendaftar tak puas rasa berjalan-2 dengan family. Hati dan persaan terasa di blender sampai jadi air. Begitu lumat! Saya tengok orang lain macam tk kisah kena tinggal dengan parents. Timbul banyak persoalan atas kepala.

Okayy sudah-2 lahh dengan feeling sedih bagai walaupun YES I AM veryy sad :'( I'm sure the time will heal the pain :)


Guwa memang rindu dekat toyol sorang nie. Adek :'(

Muka munafik ceria sekali lagy ==' Pizza pun tk dapat nak menceriakan hati guwa. Sadis.

Meja beajar yang teramat ..... berguna bagi guwa. Sampai masa airmata guwa menitik jakgi kang -.-

Guwa dah kata dahh. Guwa memang suka meratapi kesedihan. Hehh :/

Mami guwa sogok guwa dengan duit supaya guwa tak melalak-2 dekat depan orang ramai. Guwa tetap gak dengan pendirian guwa yg tak teguh nie :D

Sebab tu lahh kott mami saya tak sabar nak menghantar anak kesayangan dye ni pegy belajar. Supaya saya dapat hidup berdikari tanpa dye. Dah lama sangat saya bertapa bawah ketiak dye. Harus lah menimba ilmu demi kepentingan mami saya :)

xoxo
Truely Love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip