Take My Heart
Sangat coooool itu scarf. Sumpah saya tak tipu :)
October 5, 2011 • 4:24 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Saya sangat bosan. Ya. Bosan. Bosan. Dan terus bosan. Sehingga satu saat otak mula menghasilkan pelbagai angan yang 'maybe' munasabah like kaki ke atas kepala ke bawah? Lari laju laju selaju 130 km/s lalu menghantuk kan kepala ke dinding? Terjun dari bangunan KLCC 5 kali berturut-turut? Ahh, or maybe bunuh diri? ==' Joking. Dan juga angan yang amat  munasabah seperti mengecat keseluruhan ruang rumah yang ada. Mengrepair rantai basikal adik yang dah tertanggal orr business online? Okayy that is surely a very reasonable notion.

Talking about business online, saya memang suka shopping ala kadar secara online and I found this amazing businesswoman from Annas Easkey's blog, Nuraisyah Abu Husin. Her scarf's was totally amazing superb coollidat hebat terbaikkk. Eh? Saya tak tipu lah. Betul. Nanti awak semua tengok lah :) Okayy semendang saya cari scarf cotton yang takde awning tapi still boleh muncung kat depan. Bila beli kat pasar malam tak menjadi pulak muncung scarf tu even dah koyak kan kat belakang dia. Kan dah membazir duit di situ. Jadi bila terjumpa nya scarf coool yang Kak Ecah comel ni buat, terasa hidup disinari sang mentari tidak berkesudahan =='

Nahh, this is the prove!

 The owner of the scarf. Sangat comel maka harus beli banyak-2

This one is the glitter one. RM30.

RM15 each.

RM15 too :)

Curve scarf tu akan terbentuk dengan senang nya mengikut bentuk muka. I'd bought it 2 pieces last week and akan beli lagi selepas ini. Maybe beli borong terus :D Joking. Sangat sangat cool ya. Girls out there! Try la beli satu :)

Muka superb excited wearing Kak Ecah's scarf. Muka excited harus lah sebegitu rupa ya ^^ Okayy please ignore this.






|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip