Take My Heart
Pleaseee, kali ni last saya mintak tolong T.T
October 28, 2011 • 11:14 PM • 3 comments

Salam.

Kali ni saya join contest yang buat saya tak keruan. Saya memang nak sangat menang contest ni & pleaseeeee, saya tahu awak-2 kat luar sana baik hati nak tolong sesama manusia kan. Sekali klik je awak dah dapat pahala sebab saling membantu. Tak banyak yang saya mintak. Klik link dekat bawah nie je. Sekali klik link, sekali tekan like. PLEASE PLEASE PLEASE

Klik yang ini je http://www.facebook.com/photo.php?fbid=281653348532759&set=a.267383759959718.72718.215794311785330&type=3&theater

Seriously saya memang appreciate sangat vote kalian. THANK YOU much-2 trillion times :*
:)



Truely Love,




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip