Take My Heart
Mimpi buruk ni memang buruk. Baca lah T.T
October 26, 2011 • 10:07 PM • 2 comments

Assalamualaikum.


Belog bertukar rupa lagi lahh :) Kali ni macam messy sikit. Sakit mata memandang, sakit lagi tangan yang mengrenovate belog. Tapi disebabkan belog ni menjadi jantung hati pengarang essay, saya redha :) Tenenenene. K tetiba =='


Mimpi yang sama selalu datang. Kerapkali. Sedar je dari tidur, dada berdebar-2 sesak nafas dahi berpeluh. Kadang-2 I feel like Allah nak bagi hidayah dekat saya tapi entah lahh. haa lebih kurang macam ni lah mimpi tu. Pleasee tell me siapa yang tak cuak dapat mimpi macam nie berulang kali?













Okay angkat tangan siapa setuju mimpi macam ni berulang kali tak seram? Then saya buat research sampai kerak bumi and saya jumpa orang yang mengalami mimpi yang sama macam saya. kalau pendapat saya mengatakan mimpi ni 'mungkin allah nk bagi hidayah', hamba Allah nie pulak buat tafsiran mimpi ..


1. Mimpi melihat gelombang tinggi : Akan hampa dalam percintaan.
2. Petanda rezeki nak datang bergolek
3. Petanda rumahtangga atau hidup nak dilanda gelombang
3. Mimpi ombak besar bermakna rezeki anda sedang dipermainkan
4. Petanda nak dapat jodoh
5. kedatangan air yg besar itu tandanya rezeki akan datang melimpah ruah. Jika ombak besar atau tinggi, bererti rezeki sedang bagus. Begitu juga sebaliknya.
kalau mimpi air, itu rezeki... lagi besar ombak....lagi besarlah rezeki...
6. Mimpi air keruh dan arus deras biasa nya nak menghadapi kesusahan..
7. Menurut Ibn Sireen, mimpi air boleh bermaksud:

-kehidupan yang gembira
-wang
-kemeriahan
-penambahan dalam perniagaan
-pendapatan
-perkahwinan
8. Mimpi melihat air banjir, bersirat akan mendapatkan rezeki. Mimpi melihat air mengalir, bermakna akan mendapatkan khabar yang mengejutkan
9. Kalau air jernih, rezeki elok, kalau air kotor, dapat sakit


p/s; Jadah apa tafsiran nie? Hello readers! Pur-leaseeee tolong suggest kan saya sesiapa yang pandai dalam bab ni T.T




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip