Take My Heart
Meet Fatin Suhana (Y!)
October 7, 2011 • 11:50 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Bila tengok contestant yang sipi-2 dengan vote saya, rasa kerdil pulak diri. Tiba-2 rasa 'okay fine lah tak menang pun takpe. maybe rezeki orang lain' #sobsob =='

Memandangkan usaha saya untuk mendapatkan loan dari Madame Mummy untuk membuat bisnes online tidak diluluskan, maka seharian saya menjadi sasau berjalan seorang diri dengan shawl kusut masai tak tentu hala serupa orang gila sambil camwhore disana-sini. Baik pula hati seorang manusia yang sudi menjadi photographer tak berbayar :)

 Ini sahabat saya. Fatin Nabilah . Dia yang saya ada. Allah je yang tahu betapa saya tak mahu kehilangan teman sebaik dia. Dia bahu tempat saya menangis. Dia diary secret saya. Dia superwoman saya di kala saya kesusahan. Ya. Saya sayang dia ♥ ♥ ♥







 Ini lah rupa orang gila sasau berjalan seorang diri dengan shawl kusut masai sambil camwhore :D



Trend sekarang orang tangkap gambar macam nie =='

Psst!; Vote contestant buat saya patah hati. Tawakkal dan redha je lah. Mungkin itu rezeki orang lain. Bukan rezeki saya :>





|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip