Take My Heart
Awak jugak yang dapat pahala sebab tolong sesama manusia :) Please, help me.
October 7, 2011 • 12:49 AM • 0 comments

Assalamualaikum.

Sejak jadi penunggu rumah ni, kehidupan jadi kosong ^^ Facebooking je the whole day. Lama-2 makin besar nanti. Bila dah bosan selalu jugak lah bukak bisnes-2 online yang ada. Banyak jugak jumpa contest :)) Itu hari join contest untuk gadis bershawl/freehair. Confirm lah kalah sebab Anis Syafira join sekaki. Dia menang. Takpe itu rezeki dia. Kali ni join contest contact lens pulak. Hopefully I'll win the prize. Sangat-2 memerlukan vote kalian purleaseeee.

Jadi nya kalian harus like page ini --> Contact Lens N Fashionhouse Faezah

And like gambar saya --> Sarah Nabilah

Ini second last saya join contest. Lepas ni last saya akan join contest with Nuraisyah's Scarf and I'm done. Saya janji lepas contest scarf tu, saya tak akan menyusahkan kalian lagi sebab harus like gambar-2 saya yang bukan cantik mana tu pun kann. Jadi, tolong lah saya -_______________-

I'm using this picture for the contest. Do help me guys :)




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip