Take My Heart
Busy Sibuk.
September 22, 2011 • 11:46 AM • 0 comments

Assalamualaikum.

Dah berzaman tak bukak belog, hari ni bukak followers dah mencecah 100++. Thanks guys. Muahh sikit :*

Restoran family saya baru je bukak 3 hari lepas. Seminggu lebih awal saya ada dah balik kampung. Broadband saya pulak tak banyak membantu malah touching dengan saya maka kadar connection broadband menjadi slow. Nanti kita belanja awak ice cream cornetto love okayy broadband sayang :) Bila saja line broadband menjadi perlahan seperlahan harimau bintang, nak update belog kesayangan ni pun rasa kurang berahi. Haish. Followers disayang-sayang, nanti kita update belog okayy






p/s; next entry kita upload video raya untuk kalian :)





|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip