Take My Heart
Selamat Hari Raya Raya Raya :)
August 27, 2011 • 5:43 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Saya excited dan tak excited nak beraya :) Awak, awak! Baca ni, saya nak buat pengakuan terbuka secara jujur dan ikhlas ^^

Kepada family la of course kenn, saudara mara, sepupu sepapat, anak-anak, cucu, cicit, anak-anak murid Pusat Jagaan Kejora, bos, Facebookers, Twitterers, bloggers, silent readers, senior-senior, junior-junior, jiran 40 rumah di depan, belakang, kiri dan kanan, jiran blok sebelah, teman-teman di PLKN Kem Semarak 1/8/2011, 5A4 classmates, teman-teman lama, teman-teman baru, teman-teman di tempat kerja, ex-boyfriends ^^, teman-teman Sheffield *tipu je*, my special boyfriends Maher Zain, Cristiano Ronaldo, Justin Bieber, Kamal Adli, Aaron Aziz, kakak saya Lisa Surihani dan Heliza Helmi .......



Loading 35% ... Loading 40%  ... Loading 80% ... Loading 99% ...



Saya tak ingat lah siapa lagi yang saya tak sebut. Nanti mereka kecil hati pulak. Okayy senang-senang saya guna perkataan semua la. Jadi takde sesiapa yang kecil hati ^^

Semua orang, saya mintak maaf andai saya menjadi punca awak semua kecil hati. Saya tahu saya salah -.-
Terkuat suara ke, tak layan wall post awak ke, buat entry tak best ke. Maaf kan saya dari hujung akar rambut sampai hujung kuku kaki ye supaya saya dapat beraya dengan hati yang senang :)


Selamat Hari Raya Aidilfitri :)




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip