Take My Heart
I miss you guys !
July 24, 2011 • 9:30 AM • 2 comments

Assalamualaikum.

Dengan ini, saya, Sarah Nabilah mengaku bahawa saya RINDU belog saya! Perghh, dah 3 zaman dinosaurs aku tak update blog. Internet tergendala disebabkan pemakaian broadband yang merugikan pengguna!  Di tambah pula dengan musim kemarau yang sedang melanda otak aku maka tiada idea untuk aku menulis entri baru. Amacam? Rindu ke? ^^ Aku pun rindu korang jugak :*

Disebabkan dah lama tak menulis, jadinya banyak lah story aku yang nak distorykan kt korang kenn. Salah satunya ialah ...


 Haaa! Dekatkan muka engkau orang kat skrin komputer/lappy kalau tak nampak.

Seeee, subjek yang saya bulatkan itu. Yaaaa! Walaupun beliau hanya LIKE, tetapi itu sudah cukup untuk membuatkan saya terkena kejutan elektrik  seharian*what the ship!* Takyah nak obses sangat lah kan GL :/ Tapi entah kenapa bila tengok muka Lisa Surihani ni lama-lama, macam muka aku pun ada jugak ==* Teheee




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip