Take My Heart
Yes, saya pemalas.
June 27, 2011 • 8:55 PM • 2 comments

Assalamualaikum.

Malas nak bangun pagi =='

1) Sarah Nabilah yang terkenal dengan lukisan orang lidi telah mngajar adiknya melukis dan hasil seni adiknya lebih baik dari si kakak ==' Apa nie wey, langsung takley harap lah kau jadi kakak. Tunjuk lah contoh yang baik sikit untuk adik tuu.



Hebat bukan ^^


2) Semalam secara tiba tiba kepala rasa pening, nak muntah, mata berdarah, esofegus tidak berjalan dengan lancar, dan perut mengeluarkan gas coca-cola secara rambang bila aku masuk dalam bilik aku yang comel itu *act bilik tu dah bersepah for 3 weeks. Setelah penyakit-penyakit kronik itu beransur-ansur hilang, dengan sepantas kelip mata aku kemas bilik yang tak rupa bilik tu. Okayy, aku tak tipu memang penat kemas bilik. Mana bibik nie?? And and sekarang boleh lah berbangga sebab aku dah boleh jadi suri rumahtangga yang berjaya :)











I lovveeee myself :D

Much love :*




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip