Take My Heart
ouuuhhhhh.
June 25, 2011 • 12:54 PM • 0 comments

Assalamualaikum.

Si penghibur hati saya tidak menang. Fine! Tapi mereka menang di hati saya. Walaweehh ^^



Semalam tk dapek den nk nengok JOZAN nie haa, Tapi nak buek cano, ado urusan yang tak dapek nak dielakkan. Semalam aku pegyy amik my dinda(s) from school and singgah kedai mamak. While I'm eating, adalah budak2 sebelah meja nie berlari2 keliling meja diorang tu. Okayy aku just pandang je la kenn. Dah settle mengenyangkan perut tu, family tu pun bangun lah. Yang buat aku terharu plus terkejut , parents budak-budak tu cacat penglihatan. Then I was like .. berkolam jugak lah mata kenn. Bersyukurnya lah aku dapat parents yang sempurna segala sifat. I LOVE you mummy and daddy ♥



Much love :*




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip