Take My Heart
I'm not like that
June 29, 2011 • 9:27 PM • 2 comments

Assalamualaikum.

Entri aku before this, yang pasal blogger famous tu. Ramai yang bagi respon *lebih dari 1 dikira ramai kenn. Thanks for the sincere comment (s) :) Act .. hmm cane nak story eh? Aku bukan la nak famous macam FL, Maria Elena, Hanis Zalikha. Cukup orang kenal blog aku pun dah okay. Comment tersebut sedikit sebanyak buat aku sedar && thanks guys :* Apa pentingnya famous kalau tulis blog pun macam cakar ayam (errr ==') Okayy stop talking about that famous amos.

Adik aku meminta pertolongan dari aku yang tak berapa bijak ni untuk membuat homework dia yang aku rasa kan .. 'kenapa cikgu tadika dye bagi soalan addmath?' Saya tipu :) Malas lahh nak ajar dye. Walaupun aku seorang cikgu tadika tapi aku bukan cikgu di rumah yee. Soo please :D Nak tayang muka jap ;)







Much love :*




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip