Take My Heart
I want to be like one of them :(
June 17, 2011 • 11:33 PM • 4 comments

Assalamualaikum :) Tadi aku berjalanblog tengok blog blogger blogger yang hebat. Oseem nye kalau dapat jadi seorang blogger yang popular kenn. Nak jadi blogger yang dikenali ramai mesti kena cantik, comel, photogenic, up-to-date baru ramai follower nak follow blog diorang. Habis tu kalau kita gemuk, tak cantik, tak up-to-date, tak boleh ke nak jadi blogger yang dikenali ramai? Bila kita tak cantik, hidung penyek, mata sepet, orang tak suka tengok andd orang pun macam ralat je nak suka kat kita sebab apa? Sebab kita tak cantik, tak comel, tk sesuai nak jadi blogger yang dikenali kenn. Why not just give a chance dekat orang orang yang macam ni untuk menjadi seorang blogger yang dikenali ramai dengan entrinya yang padat dengan mesej mesej yang berguna. Baru lah rasa macam dunia tu adil kann :)


Act, my cousin telah memperkenalkan aku dengan seorang blogger hebat andd selamba, Fatin Liyana. Since that time, setiap kali aku bukak internet, the first thing that I MUST do isbukak blog dye *wink wink :)) Sangat interesting baca blog dia, dengan life dia yang gojess tuu. Hmm .. *That entri, aku tk maksudkan Fatin Liyana okayy ..




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip