Take My Heart
Crowded !
May 31, 2011 • 9:07 PM • 0 comments

Assalamualaikum :) Okayy, story about crowded, tk kesah lahh dekat Uptown ke, Jom Heboh ke, Sure Heboh ke, Karnival ke, one thing benda yg aku benci tahap nk melepas is when manusia-manusia yang berakal semua ni, suka nak menolak-nolak insan yang lemah macam aku. Apakah ? ==" Eh, tolonglah faham kann. Allah dah bagi akal untuk berfikir. Macam mana Malaysia nak maju kalau ada rakyat yang suka mementingkan diri macam ni kann.

Okay okay, nk story about my experience, sabtu hari tu pegyy kursus dekat UKM Bangi yang dihadiri oleh manusia-manusia yang bijak seramai 1200 orang(s). During breakfast or lunch, semua orang nak keluar melalui pintu utama. Yang menjadi masalah bagi manusia yang bijak pandai ni, dah lah tengah ramai then boleh pulak tolak-tolak sampai aku yang comel nie punn boleh nk tersungkur. Aduhh, muka pandai main tolak-tolak gak ke? Dah besar kann.

Tersimpulnya di sini, hormat lahh sesama sendiri. Tak perlu nak tolak-tolak orang kan. Orang lain pun ada nafsu makan and perut. Bukan kau sorang je kan. Soo, think wisely okayy dear :)




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip