Take My Heart
RainBow :)
April 13, 2011 • 12:36 PM • 0 comments


Tadi masa otw nk balik rumah from library, ada pelangi . Hee ^^ Cantik tahap nk pegyy main gelongsor kt pelangi tu :D Nie nk cite, masa nk balik naik motor tu, leka gilagila tengok atas. Aku rasa org yg tengok aku time tu mesti iangat aku GILA xD Dah la bersambung, double pulak tu. Subhanallah. Indah ciptaan Tuhan :) Hmm, pulang kepada cerita yang leka tengok pelangi td, berikut merupakan kejadian2 aneh yang menimpa saya ;
  • Hampir terlanggar lubang yg agak2 bley menyebabkan aku register kt Hospital Tengku Ampuan Afzah.
  • Tak perasan dh dekat dengan bumper (melambung tinggi la jugak bontot aku from seat motor tu)
  • Hampir langgar kereta masa nk masuk simpang block (jantung accident dulu!).
  • Hampir nk langgar van masa nk masuk simpang jalan rumah (pancreas accident dulu). 
Itu lahh akibatnya kalau terlalu asyik dengan ciptaan Tuhan :)) Mujur jugak lahh aku dipanjangkan umur lagi. Sooo, KESIMPULANNYA kt sini anakanak, kalau ye punn pelangi ke, awan ke, sunset ke, sunrise ke, frenchfries ke, parking dulu motor tu tepi jalan, turun then tengok la puas2. Itu Alhamdulillah aku tk jadi pape. Buatnye dh berlanggar ngn kete van tu .. Ish! Mintak simpang laa. Bekal tk cukup lagi nie nk stay kat 'sana'.
P/s; Kagum dengan ciptaan Allah :) 




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip