Take My Heart
Heee :))
April 14, 2011 • 2:49 PM • 1 comments

Hari ni tetiba rasa nk share experience aku masa g PLKN :)) Dah berzaman aku balik from PLKN baru hari nie rasa nk share. Hari tu nk story tp rasa mcm MALASS jea. Hari nie tah napa tetiba rajin pulekkss. Hmm, Masa memula dpt tau kena g PLKN before trial SPM. Haishh, kesedihan bertamu di sudut hati *cewahh! Dapat surat TAWARAN bulan 12. Perghh, seminggu moody tu. Senyap tk kua suara. Dah pegyy baru tau betapa seronok dan indahnye kenangan masa kt sana :)) 15 mei nie kump 2 pulak pegyy. Aku yg excited lebih. Rasa cam nk pegyy lagi. Ahh, how i wish i could go for a second time :P. Dah cukup2, gambar menunjukkan bukti :D




 
Tan Gee Jien <3

Komandan Hj. Salleh <3


Cikgu Ayol && **Cikgu Musa


Baju PT (physical training) *korg ada dpt ke?


Baju kelas :)


Time kelas CB (character building)


I'm totally in love with you guys :*

Baju Loreng :)) *Korg pernah pakai ke? *keningkening*


 Time buat flying fox. Seriously it's very higghhhh!


KJ kesayangan :) Reallyreally love her :*


Delta wirawati <3


Pahlawan2 Kompeni Delta. Korg mmg gempak aa. Btw, sapa yg bg kontrak suh Delta sign no 4 ea? *confius


Bendera Kompeni Delta <3


**Nie nk cite pasal CIKGU MUSA nie :D Memula masa nk joking2, kidding2 ngn dye, muka siyes jea. Lepas tu, jeling2 orang. Aku ngn member2 dah suspecting dah yg ckgu nie hidung tinggi ke main. Pastu tah macam mana kejadiannye, baru lahh aku tau yang ckgu musa okayy sena nye. Riak muka sahaja jelas menunjukkan sikap meninggi diri tapi senang kena buli :D Tu yg best nye. Once in a while jea la kitorg kena buli :)) Kalau beli makanan kt koop jea mesti dye buat muka siyes + garang tahap gaban, marah kitorg beli makanan kt koop. Last2, dye ngan ckgu ayol amik paw makanan kitorg. Pergh! Takpe2, ada ubi ada batas kann. Jangan sampai ubi tu tk berbatas suda. Haishh! Sumpa rindu gila ngn ckgu2 kt sana. Reunion kem nanti tk sabar nak buli ckgu MUSAlmah :)))


Macam biasa, the conclusion is, sapa yg dapat pegyy, tahniahtahniah anda terpilih! Sapa yg tk pegyy uh, anda mengalami kerugian yang teramat besar ye kawankawan :) Nak tgk lg gmbr uh g la kt FB saya ye. xoxo




|
It's Me


Nama diberi Sarah Nabilah. 22tahun bila dah 21 Dec. Bachelor of Science (Hons.) Hotel Management. Pink adalah feveret color Feel free to read, comment and follow. Thanks for your visit ;*



Awesome People
Inche Ijai | Fatin Liyana | Fatyn Bella | Fatin Suhana | Anis Syafira | Zack Zukhairi | Pyka Rahmat | Maria Elena

Qoute ♥

Gossip